Bicarbonatul de sodiu si uleiul de cocos pot vindeca cancerul!

loading...
loading...

O femeie s-a imbolnavit de carcinom bazocelular, o forma de cancer al pielii, localizat in regiunea crestetului capului. Ea s-a vindecat dupa ce fiica ei a insistat ca ea sa incerce pasta de bicarbonat de sodiu, pe care a folosit-o pentru aplicatii directe pe zonele afectate.

Mama ei s-a opus acestei idei in prima faza, dar Azizo, o autoare respectata si sustinatoare a medicinei naturiste, a citit numeroase articole despre cazuri de vindecare a cancerului de piele prin folosirea unei combinatii cu bicarbonat de sodiu.

Ea a suferit trei interventii chirurgicale si, de fiecare data, cancerul a recidivat si s-a agravat. In cele din urma, mama ei a decis sa aiba incredere in intelepciunea naturii, si a inceput sa foloseasca bicarbonat de sodiu si ulei de cocos organic crud presat la rece in loc de apa.

loading…


A aplicat pasta densa pe zona afectata ( un amestec alcatuit dintr-o lingurita de ulei de cocos si o jumatate de lingurita de bicarbonat), constienta de faptul ca uleiul de cocos detine proprietati regeneratoare asupra celulelor pielii. Ea s-a gandit, de asemenea, ca uleiul de cocos este un adjuvant eficient pentru bicarbonatul de sodiu, capabil sa ii potenteze efectele. A aplicat remediul ca atare, fara a-l freca pe zona afectata.

Antibioticul Polysporin Triplu 3 a fost singurul produs farmaceutic pe care Azizo l-a utilizat, ea aplicandu-l local numai pe timp de noapte. Poti utiliza orice alt unguent antibiotic ca masura de precautie impotriva infectiilor bacteriene in zonele inflamate. Vata de bumbac imbibata in argint coloidal poate functiona la fel de bine.

Poti inceta sa mai folosesti unguentul odata ce rana se inchide. Azizo a continuat sa aplice bicarbonat de sodiu si ulei de cocos purtand, de asemenea, un prosop din bumbac inmuiat in otet infasurat pe cap. Acest lucru sprijina patrunderea bicarbonatului de sodiu pana la radacinile carcinomului bazocelular din profunzimea pielii.

Citeste continuarea aici

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*