A declarat ca mananca 51 de bananane pe zi. Cum arata tanara care consuma aceasta cantitate de fructe

loading...
loading...

Exista o multime de polemici cu privire la consumul zilnic de banane. In majoritatea cazurilor, doamnele care tin dieta prefera sa excluda din alimentatie acest fruct, insa nu trebuie sa uitam ca bananele sunt benefice pentru sanatate datorita continutului de potasiu si fibre. Cheia spre un stil de viata sanatos este moderatia. 

loading…


Leanne Ratcliffe este cunoscuta publicului si sub pseudonimul Freelee tha Banana Girl. Tanara consuma uneori si 51 de banane pe zi. Ea mananca aceasta cantitate impresionanta de bananne ca parte a unei diete. Preparatele pe care Leanne le consuma zilnic sunt publicate pe contul sau de Instagram, acolo unde peste 450 000 de oameni ii urmaresc postarile.

Intitulat Rawtill4 Vegan, programul nutritional promovat de Leanne presupune consumul de fructe pana la ora 16:00 si mese raw, bogate in carbohidrati la cina. Conform Wellandgood.com, tanara sustine ca a slabit peste 18 kilograme urmand aceasta dieta. In ciuda rezultatelor obtinute, alimentatia promovata de Leanne nu este recomandata si de catre nutritionisti.

Citeste continuarea aici

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*