7 greseli de frumusete pe care le faci in fiecare seara

Ceea ce faci inainte sa te pui la somn se reflecta dimineata cand te uiti in oglinda. Stim ca esti obosita si ai un million de alte lucruri de facut, dar este important sa bifezi si acest pas inainte de a imbratisa perna. Ingrijirea si infrumusetarea sunt doua aspecte delicate dupa o zi incarcata si stres acumulat.

1. Mergi la culcare machiata! Stii ca ar trebui te demachiezi si ca este un lucru important, dar totusi adormi asa. Consecintele sunt numeroase: acnee, imbatranire, uscarea tenului. Acorda-ti cinci minute si vei evita toate urmarile.

2. Folosesti aceeasi crema hidratanta ca dimineata.  Unele creme de zi contin, de exemplu, si factor de protectie solara, de care nu ai nevoie in timpul noptii. Asa ca cel mai bine ar fi sa folosesti o crema speciala de noapte.

loading…


3. Nu folosesti ata dentara. Cu totii stim cat de importanta este in ingrijirea dentara, asa ca ar fi bine sa o includeti in rutina de fiecare seara. Resturile de mancare ramase intre dinti pot provoca numeroase probleme, de la carii la afectiuni mai grave.

4. Nu iti prinzi parul in timpul somnului, in cazul in care esti predispusa la acnee! Stim ca suna ciudat, dar exista o explicatie.  Prin faptul ca iti prinzi parul tii departe sebumul din par de ten si poti evita astfel incarcarea porilor. Poarta mereu in geanta elastice pentru par, iti vor fi de folos!

Citeste continuarea aici

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*